Massage

Bars behandling

"Your Life in Balance"

Info aften
– Kom i balance med krop og sind 🙂

 

Torsdag d. 25.1018 og d. 08.11.18 kl. 19:00

Du vil få smagsprøve, inspiration og gode ideer på mad/kage, som vil være “byggesten” til din krop i stedet for at hæmme og belaste den 🙂

Der er BEGRÆNSET pladser til hver aften – max.12 pers. Jeg ønsker vi skal være en lille gruppe, så jeg kan “nå” jer alle, og man er mere tryg ved at “åbne op”.

Denne aften koster KUN 100,- kr. incl. kaffe/te/vand og smagsprøve. Betales ved tilmelding på Mobile Pay 🙂

Tilmelding på 60171908 eller foreverenjoy55@gmail.com

 

Er du forvirret, fortvivlet, rådvild, mangler viden eller er du “bare” nysgerrig når det kommer til kost, krop og sind ♥
Så har du her, en mulighed for at deltage i en aften, hvor jeg kommer ind på kroppen og dens processer, og vigtigheden af den får det rigtige “byggemateriale” .

 

 

Som Health Mentor/holistisk behandler anerkender jeg, at livsstilen, sindet, psyken, vaner og kroppen hænger sammen.
Jeg arbejder ud fra, at vi er biologiske og derfor har brug for de naturlige ”byggesten” for at holde kroppen intakt og i balance – i form af ernæringsrigtig kost, kosttilskud og evt. homøopati(naturmedicin).
Får kroppen de rette ”betingelser” er den helt unik til at selvhele.

Jeg vil give dig indsigt i kroppens store arbejde, hvilke fødevarer man bør undlade og hvorfor. Hvordan vores tanker og energi kan påvirke kroppen – både positivt og negativt.
Jeg vil ud fra min viden og egne erfaringer give dig et “kærligt spark” bagi – så du kan tage skridtet til “At tage ansvar i eget liv”.
Da det endelig gik op for mig, skabte jeg de vildeste mirakler med mig selv og mit liv – og gør det stadig 😉 ♥

 

“Your Life in balance”

Navigation