Massage

Bars behandling

“Foredrag”

Følg med og se mere på vores facebook profil

”Tag ansvar i eget liv”

Mangler du inspiration, tro eller håb på, at du kan ændre tingene i dit liv?

Har du brug for et ”kærligt spark bag i” for, at tage ansvar for kvaliteten i DIT liv?

Så har du her muligheden for at deltage i et foredrag, og høre en

livsbekræftende historie, der bevidner:

                                                                                               ”Alt er muligt ”

Hør Henriette fortælle, hvordan hun formåede at skabe sine egne mirakler.

Henriette er 46 år, mor til to voksne sønner samt farmor til 3.  Gift og bonusmor til 4. Hun er i dag en positiv og livsglad kvinde, som meget gerne deler ud af sine erfaringer og sit ”livskursus”.

Hun fortæller, hvordan hun kom ud på den ”anden side” af livets udfordringer – udfordringer som:

3 mislykkede ægteskaber, hvor en stor del af det første, indebar alkohol, utroskab og vold. Det andet førte til økonomisk ruin, selvmordsforsøg og meget lav selvværd. Det sidste ægteskab blev en ”øjenåbner” for begge parter, der var for meget i bagagen til, at det kunne lykkes – vi måtte arbejde med os selv – hver for sig. Dette startede en selvudvikling og bevidsthed om, at tage ansvar i eget liv.

Henriette har haft astma, høfeber samt fødevareallergi siden barnsben – kunne ikke tåle de fleste grøntsager, frugter, bær og nødder. Indtog flere slags allergipræparater dagligt.

I 2010 var hun ved at miste livet pga. anafylaktisk chok efter indtagelse af nødder. I 2007 blev hun ramt af en arbejdsskade i ryggen, som resulterede i operation med isat titaniumprotege i lænden. Hun endte i fleksjob på 20 timer ugentlig og daglig smertestillende. Alt dette blev også en ”øjenåbner”, som førte til en markant kostændring, hvilket blev starten på hendes mirakler.

Hør hvordan Henriette formåede, at blive en livsglad kvinde – fri af symptomer på astma, høfeber og fødevareallergien – kan spise næsten ALT i dag, smertefri i ryggen og HELT medicinfri!!

Henriette er i dag, sammen med sin mand bestyrer på feriecenteret “Bakkegaarden Vesløs” – driver sin klinik med massage, Bars behandlinger og Health Mentor sessions, samt udbyder sig som foredragsholder.

Henriette brænder for at være inspiration for andre – andre der sidder ”fast” i tvivl, mismod, frustrationer og måske offerrollen –  der hvor livet ikke helt går i den retning man gerne vil.

Udover Henriettes historie omhandler foredraget også:

Stress og dens påvirkning af kroppen – positiv tankegang – kosten og fordøjelsens vigtighed – Henriettes ”cocktail” til markant øget livskvalitet og balance i hverdagen.

Næste foredrag:

Ingen planlagt pt. – men følg evt. med på min facebook side 🙂

Navigation