Massage

Bars behandling

HVAD ER EN HEALTH MENTOR?

En Health Mentor er en holistisk behandler, der lægger vægt på at betragte individer som helheder, snarere end som sammensatte enkeltdele. Holisme siger bl.a., at ”helheden er mere end summen af delene”. En Health Mentor anerkender, at livsstilen, sindet, psyken, vaner og kroppen hænger sammen. Det er en behandler, der hjælper andre med at opnå markant øget livskvalitet og balance, både i krop og sind!

“Et holistisk menneskesyn tænker på “det hele menneske” og betragter mennesket ud fra synspunktet: at et menneske kun kan fungere, hvis det tager alle menneskets behov i betragtning. Ved det “hele menneske”/”det holistiske menneske” tænkes der både på de psykiske og fysiske behov, som må være i overensstemmelse med dette menneskets behov. Det drejer sig om den psykiske såvel som den fysiske næring og omsorg, som dette menneske har behov for”. (Fra Wikipedia, den frie encyklopædi)

Vi arbejder ud fra, at vi er biologiske og derfor har brug for de naturlige ”byggesten” for at holde kroppen intakt og i balance –  i form af ernæringsrigtig kost, kosttilskud og evt. homøopati(naturmedicin). Får kroppen de rette ”betingelser” er den helt unik til at selvhele.

Bemærk!! Jeg er uddannet lægeexam. massør, Bars behandler og lægeexam. Health Mentor -holistisk behandler. Jeg er IKKE læge, sygeplejerske eller lign., så jeg stille INGEN diagnoser, rådgiver IKKE omkring kemisk medicin eller andet der kræver en lægelig vurdering.
Er der noget du er i tvivl om, hvordan en behandling, evt. kosttilskud eller andet vil påvirke dig og dit helbred, vil jeg altid anbefale dig at rådføre dig med din læge.

Jeg vil altid yde mit bedste for at hjælpe dig, men husk – dit helbred, dit liv og dit valg om en behandling, forløb, køb af homøopati eller andet her hos mig, altid er dit ansvar 😊

Hvad kan jeg gøre for dig?

Vil du gerne vide mere om hvad jeg som holistisk behandler kan gøre for dig?
Er du i tvivl om hvad du skal starte ud med? Der kan være mange spørgsmål.

– Kontakt mig endelig for mere info og/eller ved spørgsmål, så finder vi sammen DINE muligheder og evt. DIT behandlingsforløb.

Du kan også selv booke en “Førsamtale” eller det forløb du ønsker, hvis du allerede ved hvilken “vej” du vil gå.
Tryk på knappen “Online booking” eller ring /SMS på tlf. 60 17 19 08

 

Bakkegaarden Vesløs

Navigation