Massage

Bars behandling

Velkommen hos Forever-Enjoy

Jeg Henriette Bonde er en kvinde på 46 år, der brænder for at hjælpe andre til bedre livskvalitet og finde balance i krop og sind samt dele ud af mit positive livssyn og “livskursus”.
Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at imødekomme dine forventninger og behov efter bedste evne med stor tillid og respekt.

Klik dig rundt på min hjemmeside, hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg håber at du vil finde, hvad du har brug for.

“Your Life In Balance”

Min baggrund

Jeg er mor til to voksne sønner samt farmor til tre guldklumper, bonusmor til 4 og har endelig fundet min twinflame. Jeg er i dag en positiv og livsglad kvinde, som meget gerne deler ud af mine erfaringer og mit ”livskursus”. Jeg er uddannet lægeexam. massør, Bars behandler og lægeexam. Health Mentor.

Sammen med mine uddannelser, bruger jeg mine livserfaringer til at hjælpe og forstå andre mennesker. Livserfaringer, som jeg brugte de første 20 år af mit voksenliv på – med udfordringer som:

3 mislykkede ægteskaber, hvor en stor del af det indebar en mand med alkoholisme , utroskab, vold, økonomisk ruinering, samt mit selvmordsforsøg og meget lavt selvværd.

Jeg har haft astma, høfeber samt fødevareallergi siden jeg var barn. Jeg kunne ikke tåle de fleste grøntsager, frugter, bær og nødder, og var derfor meget hæmmet af dette igennem hele mit liv. Jeg indtog flere slags allergipræparater dagligt.

I 2007 blev jeg ramt af en arbejdsskade i ryggen, som resulterede i operation med isat titaniumprotege i lænden. Der viste sig også slidgigt. Jeg endte i fleksjob på 20 timer ugentligt og tog dagligt smertestillende medicin. I 2010 var jeg ved at miste livet pga. anafylaktisk chok efter indtagelse af nødder. Alt dette blev  en øjenåbner, som førte til en markant kostændring i 2011, hvilket blev starten på et nyt kapitel samt en markant selvudvikling.
Jeg havde alt i alt nu lært, at JEG var nødt til at tage ansvar for MIT liv, helbred og livskvalitet.

Jeg kæmpede mig til at blive en livsglad og powerfull kvinde – fri af symptomer fra astma, høfeber og fødevareallergien – jeg kan spise ALT i dag, jeg er smertefri og HELT medicinfri! I 2011 frasagde jeg min fleksjobordning og sprang ud som selvstændig.

Alle disse mirakler startede en videnbegærlighed og interesse for kroppen og den holistiske verden, samt en nysgerrighed for hvorfor jeg kunne opnå disse mirakler, som jeg gjorde. Så da jeg så Health Mentor Uddannelsen, var jeg ikke et sekund i tvivl. Det var det værktøj, jeg manglede for at få den nødvendige viden, så jeg kan hjælpe mine klienter hele vejen rundt, så de kan opnå deres egne mirakler.

Sammen med mine livsstils ændringer, er det en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv og det liv jeg brænder for.

Jeg er i dag, sammen med min forlovede, bestyrer på et konference- og feriecenter. Jeg driver samtidig min klinik hvor jeg tilbyder massage og Bars behandlinger samt behandler /coacher som Health Mentor. En Health Mentor ser/arbejder ud fra kroppen som helhed og i den holistiske verden (du kan læse mere om det under fanen, kost-krop-sind) 🙂

Jeg brænder for at være en inspiration for andre – andre, der sidder fast i tvivl, mismod, frustration og manglende livskvalitet. Jeg er jo selv gået hele vejen.

Navigation