Massage

Bars behandling

Your Life In Balance

Proteinpulver

Helt naturlig, 100% vegetabilsk & allergenfri

Verdens bedste kilde til planteprotein – og så er det også paleo-venligt.

Clean Lean Protein er et allergenfrit produkt og fantastisk for hele familien. Uden gluten, mælkeprodukter, soja, nødder og æg. Ingen fyldstoffer, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Uden sukker og kunstige sødemidler. Kun ærligt og redeligt europæisk Golden Pea protein i lækre naturlige smagsvarianter.

Et komplet protein til energi, restituering & genopbygning

Indholder alle ni essentielle aminosyrer og mange andre

Protein er afgørende for et sundt energiniveau, og for restituering og genopbygning af muskel- og kropsvæv. Clean Lean Protein har særligt meget glutamin – afgørende for restitution efter træning og forebyggelse af muskeltab, når vi bliver ældre

100% europæisk dyrkede og forarbejdede Golden Pea ærter

Fremstillet af rene europæiske Golden Pea ærter, der dyrkes i det nordlige Frankrig Forarbejdet og blandet efter de højeste standarder i Belgien. Nuzest anvender strenge vækstbetingelser, grundige tests og kemikaliefri forarbejdelse for at sikre, at de leverer det allerbedste, sikreste produkt.

Proteiner skal vi have, hver dag

Proteinmangel kan føre til muskeltab, sløvhed, tør hud, dårlig fordøjelse og irritabilitet. Ved at indtage mere protein og færre kulhydrater udløses produktion af dopamin uden insulinsuset. Dette hjælper med at balancere dit blodsukker, så du bliver mindre irritabel og i bedre humør.

 

Køb dit proteinpulver her – klik på nedenstående knap!

Let at fordøje og absorbere

Clean Lean Protein genopretter din energi og mentale klarhed – uden at forstyrre din mave. Ingen oppustethed og fordøjelsesproblemer, som ofte kan opstå med andre typer af proteintilskud.

Fordøjelsesraten er 98% – det gør Clean Lean Protein let for maven.

Med en pH-værdi på 7,8 er Clean Lean Protein et af de få basiske produkter på markedet. Understøtte af kroppens syre/base-balance kan hjælpe med at rense dit system, øge knogletæthed og udsætte ophobning af mælkesyre under træning.

Højt proteinindhold, men meget lidt fedt, sukker og kulhydrater.

Ideel til vægtkontrol. Clean Lean Protein er en sundere måde at føle dig mæt i længere tid. Med op til 90% proteinindhold for langvarig energi, er det højere end kød, fisk, kylling eller æg og på niveau med valle – uden sukker og tilsætningsstofferne.

Fløjlsblød og fantastisk smag!

Hurtigt og nemt at blende, blande og bage i fem lækre, naturlige smagsvarianter

Boost dine smoothies, giv dine muffins muskler eller bare i shakeren og derudaf. Clean Lean Protein er fløjlsblød og nem at blande med en naturlig mild og sød smag, Prøv det!

Energi-rig smoothie med Jordbær/ Blåbær/ Cashew

Navigation