Massage

Bars behandling

Hvad er en stillebehandling?

Stillebehandling er for dig der ønsker en times ro og afslapning, hvor du kommer helt ned i gear, og langt væk fra hverdagens stress og jag. Du vil mærke velvære og roen ”pible” helt ud i finger og tæer i en tilfredsstillende fornemmelse af lethed og ro. Du får en let massage af arme, underben, nakke, hovedbund og fødder samt healing undervejs. Du får i slutningen lov og ligge og ”svæve” i ”din helt egen verden” til dejlig og rolig musik, imens jeg berører dit hoved ganske let. Du vil mærke stressen “flyde” ud af kroppen.

 

Hvorfor er stilheden vigtig?

Verden er oftest et støjende og til tider kaotisk sted at befinde sig. Hverdagens støj og muzak flyder sammen til en urolig og udefinerbar masse, der har medført, at stilhed nu er blevet en luksusvare. At sætte tid af til at koble fra, nyde stilheden og mærke sig selv bliver i høj grad nedprioriteret hos mange. Hurdlen opstår, fordi mange mennesker ikke føler, at de udretter nok, når de sætter tid af til stilhed og refleksion.

Dette er en ærgerlig og forkert måde at anskue ‘mig-tid’ på. Ro og tid til selvrefleksion er vigtigere end nogensinde før, for netop i denne tilstand frigives de mentale ressourcer, som ellers har en tendens til at forsvinde i støj og travlhed.

 

De vigtige værdier fremhæves af stilhed 

Hvis vi konstant oplever uro og støj, så mister vi overblikket over, hvad der egentligt er vigtigt for os i livet. Når du først begynder at involvere dig i for mange tidskrævende aktiviteter og projekter, så vil du ofte opdage, at du mister de ting, der er vigtigst for dig. Måske du ikke har samme overskud til familien, måske du ikke længere har tid til din yndlingshobby, eller måske du bare helt har tabt overblikket over, hvad der egentligt gør dig glad. Her kan en stillebehandling hjælpe dig til netop at få den ro og afstressning, som kan hjælpe dig til at genopdage de vigtigste værdier i dit liv.

 

Stilheden healer kroppen 

Stilheden gør noget positivt for vores kroppe. Hvad end der er tale om fysisk skade, stress eller måske følelsesmæssige sår fra eksempelvis angst eller depression, så har kroppen brug for komplet hvile for at få ro til at heale sig selv. Gør dig selv den tjeneste, at du træder ud af hverdagens travle trædemølle, og giv dig selv en velfortjent ‘mig’-tid og ro. En stillebehandling vil være en oplagt hjælp til en healingsprocess af både krop og sind.

Behandlingen varer en time

Pris 400,- kr.

Hver 10. behandling er GRATIS!

Book din tid online på knappen nedenfor 🙂

Sindsro på celleplan

Navigation