Massage

Bars behandling

Hvorfor bør jeg få massage?  

Det kan siges meget kort: Det føles fantastisk!

Dette er dog ikke den eneste grund til at unde dig selv en regelmæssig omgang afslappende massage – den giver dig nemlig også en lang række fysiske såvel som psykiske fordele. Først og fremmest kan massagen give dig et afbræk fra en stresset og hektisk hverdag. Du kan her koble helt fra og lade arbejde, deadlines og bekymringer flyde væk. Det vil efterlade dig med et bedre humør, forbedret cirkulation og et nyt overskud til hverdagen. Massage kan desuden forbedre din kropsholdning, hjælpe med genoprettelse fra skader, lindre smerter og øge din fleksibilitet.

Hos Forever Enjoy er du i kyndige hænder!

Min baggrund for at tilbyde massagebehandlinger rækker en del år tilbage. Jeg har i mange år masseret og behandlet familie og venner, og har dermed udviklet min evne til at massere og “føle” med mine fingre. Mine metoder og teknikker er baseret på mine mange års erfaringer, og observationer af andre professionelle behandlere, som jeg selv har benyttet. Jeg blev desuden uddannet lægeeksamineret massør i 2013. Ud fra egne erfaringer ved jeg, hvor meget det betyder, at få den nødvendige hjælp og rigtige behandling.

Bemærk!! Jeg er uddannet lægeexam. massør, Bars behandler og lægeexam. Health Mentor -holistisk behandler.
Jeg er IKKE læge, sygeplejerske eller lign., så jeg stille INGEN diagnoser, rådgiver IKKE omkring kemisk medicin eller andet der kræver en lægelig vurdering.
Er der noget du er i tvivl om, hvordan en behandling, evt. kosttilskud eller andet vil påvirke dig og dit helbred, vil jeg altid anbefale dig at rådføre dig med din læge.

Jeg vil altid yde mit bedste for at hjælpe dig, men husk – dit helbred, dit liv og dit valg om en behandling, forløb, køb af homøopati eller andet her hos mig, altid er dit ansvar 😊

Massage Thisted

Massage efter dine behov

  • Kropsmassage: Kropsmassage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer. Dine muskler bliver gennemarbejdet og afspændt. Med tryk bliver myoser “smeltet” så musklerne igen bliver afslappet og smidige.
  • Hovedbundsmassage: Der er ikke noget som en god gang hovedbundsmassage, der kan få dig til at slappe godt og grundigt af. Den er også effektiv mod spændingshovedpine, som tit sidder i kraniekanten. En hovedbundsmassage er eksempelvis perfekt til dig, der lider af kraftig hovedpine.
Massage Thisted

Giv glæden videre med et gavekort!

Forkæl en du holder af – giv et gavekort til en skøn omgang massage. Du kan se mine priser her:

  • 1/2 time 295 kr.
  • 3/4 time 375 kr.
  • 1/1 time 425 kr.
  • Helkropsmassage 1 ½ time 595 kr.
  • Hver 10. behandling er gratis. (Man får den behandling som man har flest af på sit bonuskort).

Mindre prisstigning pr. 1/8-19 🙂

Ved udeblivelse vil man blive faktureret:

  • 1. gang 50% af sin bestilte behandling
  • 2. gang 100% af sin bestilte behandling
  • 3. gang 100% – etc.

Book din tid online via knappen nedenfor eller kontakt mig på tlf 60171908 🙂

Navigation